Morten Slagter

Studentermenu

Snart er den sidste karakter givet, huen er på hovedet og de røde roser og kys er givet videre. Så skal der festes med kammerater, venner og familien.
Start festlighederne hos din mad med mere-slagter og nyd en herlig sommerfest sammen med studenterne anno 2022 - og vores lækre finger food.
Finger food er lige til at gå til - både for dig og for dine gæster. Let at sætte på bordet ude på terrassen, i forsamlingshuset eller lige der, hvor du har inviteret til fest. Slagterens udvalg af mundrette studenter-tapas får med garanti topkarakter.

4 slags kr. 125,-
5 slags kr. 155,-
6 slags kr. 179,-
7 slags kr. 198,-

Tigerrejer med salsa og syltede grønne tomater

Flotte tigerrejer fulde af smag i selskab med en frisklavet salsa. En harmoni der kun bliver bedre af den syltede grønne tomat.

Koldrøget laks på blinis med urter og ørredrogn

En lækker bid af en laks royal. Den delikate udskæring ligger her på en blød blinis og har selskab af ørredrogn, der springer i munden. 

Rustik delle med romesco sauce

En spændende frikadelle af oksekød. Sammen med dellen serveres en smagfuld romasco sauce
– en herlig kold dip lavet af bagte peberfrugter.

 

Chicken chicharrones med ramsløgsaioli

En fantastisk god snack – en sprød bid af kylling med et puffet ydre. Dyp kyllingen i den tilhørende aioli med smag af forår. 

Croissant med hønsesalat

En lille sprød croissant fyldt med slagterens pragtfulde hønsesalat. Det sprøde og det cremede klæder hinanden til perfektion.

Sliders med pulled beef og BBQ

Den klassiske burger i miniudgave. Vi har fyldt den med saftigt oksekød, syltede rødløg og naturligvis en lækker BBQ-dressing.

Citrontærte med citroncreme og luftig marengs

En syrlig dessert og et friskt punktum. Citronen er i fokus i denne lækre kage. Smagen er saftig og velafbalanceret med et luftigt skum på toppen.