• Helstegt oksehøjreb
• Flødekartofler
• Rødvinssovs
• Broccolisalat
• Glaserede løg
Til alle retterne holdes kødet varmt i termokasse.
• Helstegt oksehøjreb
• Flødekartofler
• Rødvinssovs
• Broccolisalat
• Glaserede løg
Til alle retterne holdes kødet varmt i termokasse.
Pr. person |
Kr. 145,00 |
• Gammeldags kalvesteg (stegt som vildt)
• Vildtsovs
• Smørvendte kartofler
• Waldorfsalat
• Årstidens grøntsager
Til alle retterne holdes kødet varmt i termokasse.
Pr. person |
Kr. 135,00 |
• Rødvinsmarineret svinekam
• Krydderkartofler
• Tomatsalat
• Pebersovs
Til alle retterne holdes kødet varmt i termokasse.
Pr. person |
Kr. 125,00 |
• Rosastegt kalveculotte
• Bagte rodfrugter
• Soltørret tomat
• Pebersovs
• Stegte pestokartofler
• Fyldt tomat
Til alle retterne holdes kødet varmt i termokasse.
Pr. person |
Kr. 145,00 |
• Helstegt dyrekølle
• Smørstegte kartofler
• Æblesalat
• Vildsovs
• Årstidens grøntsager
Til alle retterne holdes kødet varmt i termokasse.
Pr. person |
Kr. 145,00 |
• Sprængt and
• Peberrodssovs
• Hvide kartofler
• Årstidens grøntsager
Til alle retterne holdes kødet varmt i termokasse.
Pr. person |
Kr. 145,00 |