Centerslagteren

Frokostanretning

Forkostanretning 1

• Marinerede sild med karrysalat
• Hjemmelavet sylte med sennep og rødbede
• Æg og rejer med mayonnaise og citron
• Røget laks med asparges
• Ribbenssteg med rødkål
• Leverpostej med bacon og champignon
• Risalamande med kirsebærsauce
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
155,00

Forkostanretning 2

• Marinerede sild
• Karrysild (hjemmelavet)
• Varmrøget laks med tranebærcreme
• Mørbradbøf med bløde løg
• Andebryst med rødkål
• Roastbeef med remoulade
• Risalamande med kirsebærsauce

Vis mere
Pr. person
Kr.
155,00

Forkostanretning 3

• Marinerede sild med karrysalat
• Hønsesalat
• Skinke med røræg og asparges
• Æbleflæsk
• Ribbenssteg med rødkål
• Gravad laks
• Risalamande med kirsebærsauce

Vis mere
Pr. person
Kr.
155,00